ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Živimo u svijetu neograničenih mogućnosti gdje nas ograničava samo mašta. Pokreće nas znatiželja u istraživanju ideja, težnja prema izvrsnosti u razvoju inovativnih rješenja, a marljiv i uporan rad vodi nas do vrhunskih proizvoda. Kako bismo našim klijentima osigurali uistinu izvrstan i jedinstven proizvod, povezujemo distribuirana znanja znanstvenika i vrhunskih stručnjaka uz našu tehničku stručnost. Sustavnost i sistematičnost u razradi do najmanjeg detalja, stvaraju viši smisao naših proizvoda, s naglaskom na jednostavnost upotrebe jednog ili više njih preko intuitivnog i vrlo adaptibilnog upravljačkog software-a.

Sistemsko rješenje koje upravo razvijamo, upravljački je sustav za istovremeni umreženi rad više istih ili različitih proizvoda kao autonomnih jedinica. Implementacija takvih sistema otvara mogućnosti:

Istraživanje

 • Polazišna točka uvijek je zadovoljstvo krajnjeg korisnika.
 • Vodi nas znatiželja i kontinuirana potraga za novim saznanjima.
 • Tijekom istraživanja, naš alat je znanje, a fokus - ideja.
 • Istražujemo sve potencijalne mogućnosti, ali i predviđamo potencijalne.
 • Uvijek istražujemo više različitih rješenja plus jedno naizgled nemoguće rješenje.
 • Angažiramo stručnjake iz raznih područja kao konzultante, pa i same inovatore ako je potrebno.

Razvoj

 • Osnovni razvoj ideje teče na papiru, od razrade zahtijevanih i željenih radnih parametara sve do crtanja konceptualnog 3D modela sa shematskim prikazima.
 • Slijedi nekoliko ciklusa konstruktivnog brainstorming-a s realnim kritikama, koje iz različitih aspekata gledišta preispituju smisao ideje.
 • Kako bismo željene ideje pretvorili u stvarnost, koristimo vrh tehnoloških mogućnosti današnjice.
 • Tijekom razvoja, osim same kreativnosti i znanja, od iznimne su važnosti  marljivost i predanost stručnjaka.
 • U svrhu kreiranja vrhunskog proizvoda, uvijek testiramo nekoliko različitih rješenja.
 • Primarna funkcionalnost osnovnih komponenti ni u kojem slučaju, okruženju niti okolnostima ne smije zakazati.
 • Proizvode razvijamo kako bi osim za korištenje, bili jednostavni za montiranje, održavanje i zamjenu rezervnih dijelova.

Suradnja

U cilju postizanja najboljih rješenja u svim aspektima funkcionalnosti i kvalitete samog proizvoda, okupljamo znanja stručnjaka iz raznih područja i djelatnosti.

Poseban kreativan tim odgovoran je za dodatnu vrijednost proizvoda koja će vas oboriti s nogu.

Surađujemo i s mnogim međunarodnim tvrtkama, znanstvenim institucijama i organizacijama kao i s fakultetima.

Igra je najviši oblik istraživanja.

~ Albert Einstein

Testiranje

Kako bismo osigurali najveću kvalitetu proizvoda, testiramo izdržljivost i funkcionalnost svakog sastavnog djela proizvoda u realnim i simuliranim uvjetima.

Detaljnim ispitivanjem i rješavanjem bug-ova osiguravamo stabilnost i funkcionalnost cijelog sustava.

Inovacija na djelu

Često nismo svjesni problema dok ne vidimo rješenje.
Olakšajte si svakodnevni život sa Simple grupom!

Naši se proizvodi koriste u raznim industrijama diljem svijeta kako bi poboljšali efikasnost rada i osigurali zdravije radno okruženje.

Proizvodi su razvijeni prema specifičnim potrebama svakog klijenta i kao takvi u potpunosti odgovaraju njegovim potrebama. Maksimalno su učinkoviti, iznimno kvalitetni i dugotrajni, a jednostavni za korištenje i održavanje. Svi su proizvodi razvijeni poštujući ekološke standarde te nisu štetni za ljude, životinje ni okoliš.

Korisnici uživaju u korištenju naših proizvoda te ih često preporučuju drugima iz jednostavnog razloga: Imaju jednostavna rješenja za svoje kompleksne probleme.