PROIZVODNE MOGUĆNOSTI

Zahvaljujući jasno definiranim proizvodnim procesima, vrhunskim stručnjacima i najmodernijoj opremi, u relativno kratkom vremenskom periodu možemo isporučiti potpuno osmišljeno, razvijeno, testirano i proizvedeno rješenje. Svaki je proizvod maksimalno usklađen s potrebama krajnjeg korisnika i osmišljen s posebnim naglaskom na jednostavnost korištenja i održavanja. Proizvodi su gotovo potpuno autonomni i zahtijevaju samo minimalne intervencije kao što su zamjena potrošenih četki i servis (redovni i statistički).

PROCES STVARANJA PROIZVODA

Naša rješenja i proizvodi su:

  • Rezultat vlastitog razvoja i proizvodnje.
  • Inovativni i pametni jer omogućuju brže, efikasnije i kvalitetnije zadovoljenje potreba korisnika.
  • Razvijeni kako bi unaprijedili kvalitetu života korisnika, uštedjeli vrijeme i novac.
  • Nadogradivi novim tehnologijama čime je korisniku osigurano pametno rješenje prema zadnjim tehnološkim trendovima.
  • Razvijeni u duhu znanosti koristeći distribuirana znanja vrhunskih stručnjaka.
  • Izrađeni od ekoloških materijala što ih čini sigurnima za korištenje za ljude, životinje i okoliš.
  • Elegantnog dizajna zbog čega pridonose općem dojmu prostora u kojem se nalaze.
  • Jednostavni za korištenje i održavanje.

1. Projektiranje i planiranje

Uživamo u stvaranju inteligentnih, smislenih i nadogradivih rješenja. Na temelju brainstorming-a i dokazanih koncepata, naši timovi stručnjaka iz različitih područja detaljno planiraju sve aktivnosti i resurse za najbolja odabrana rješenja.

Procesi organizacije, kontrole, efikasnost rada i troškovi maksimalno su optimizirani. Planiraju se svi proizvodni procesi, oprema i upravljanje ljudskim potencijalima. Našim klijentima nudimo samo kvalitetna i testirana rješenja.

Jedini način da radite sjajan posao
je da volite ono što radite.

~ Steve Jobs

2. Proizvodnja

Kontinuirano ulažemo u opremanje proizvodnih pogona kao i u profesionalni razvoj naših djelatnika.

Naši su proizvodi izrađeni od visokokvalitetnih materijala u složenim procesima, ali su i dalje cjenovno prihvatljivi i vrlo jednostavni za korištenje.

Zahvaljujući znanju i bogatom iskustvu, nastavljamo razvijati nove proizvode kako bi u svakom trenutku bili u skladu sa zadnjim tehnološkim trendovima. Za svaki proizvod proizvodimo i rezervne dijelove.

3. Testiranje

Kako bismo osigurali najveću kvalitetu, testiramo izdržljivost i funkcionalnost svakog sastavnog djela proizvoda u realnim i simuliranim uvjetima.

Važni procesi nadogradnje i završnog usavršavanja proizvoda, definirani su u procesu testiranja kao povratna informacija. U posebnim procesima testiramo proizvode kao i sastavne dijelove proizvoda koji prolaze kroz razne verifikacije.

Proizvodi su unaprijed sastavljeni i testirani u korist krajnjeg korisnika.

4. Prodaja

Kako bismo našim kupcima osigurali maksimalno zadovoljstvo, radimo po principu ‘¨ključ u ruke’. Naš tim ne samo da će vam dostaviti, montirati i testirati naručeni proizvod već će vas i educirati o njegovom korištenju.

Svaki proizvod ima pripadajuću dokumentaciju koja uključuje tehničku dokumentaciju, upute za upotrebu, jamstvo i certifikate.

Naša profesionalna korisnička podrška na raspolaganju je svim kupcima bez obzira na vrijeme kupnje.

5. Dugoročna suradnja

Zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca vrlo su nam važni.

Kako bismo našim kupcima osigurali kontinuiranu dozu inovacije, osiguravamo mogućnost nadogradnje proizvoda novim tehnologijama.

Vjerujemo u dugoročnu suradnju i naši se kupci mogu osloniti na profesionalnu korisničku potporu kada god zatrebaju.