KARIJERE

U Simple grupi cijenimo kreativnost, inteligenciju, stručnost, profesionalnost, marljivost i osobe s vizijom. Poštujemo znanje i stručnost svih suradnika i vjerujemo u distribuirana znanja koja nam omogućuju širi spektar inovacija.
Vjerujemo u jednostavnost. Želimo da naši proizvodi i rješenja unaprijede i olakšaju svakodnevni život. Kao član našeg tima, sudjelovat ćete u stvaranju novih vrijednosti.

Karijera i suradnja sa Simple grupom

S obzirom na to da je Simple grupa brzorastuća tvrtka, u potrazi smo za talentiranim članovima tima. Dobrodošli su stručnjaci sa znanstvenim, tehnološkim i ekonomskim znanjima iz područja za istraživanje, razvoj, testiranje i proizvodnju inovativnih rješenja.

Pružamo mogućnost za osobni razvoj u poticajnom radnom okruženju. Ovisno o projektu, vjerojatno ćete surađivati s najvećim stručnjacima, na najmodernijoj opremi i sa specijaliziranim software-ima.

Ako želite stvoriti rješenje ili proizvod koji može unaprijediti kvalitetu života, imate potrebne kvalifikacije i iskustvo pošaljite nam svoj životopis, pismo namjere i radove na careers@simplegrupa.com.