TRADICIJA

Simple grupa d.o.o. osnovana je s ciljem proizvodnje inovativnih rješenja u području novih tehnologija.

U Simple Grupi njegujemo poticajno radno okruženje, svojim zaposlenicima nastojim osigurati rad na najmodernijoj opremi i kontinuirano usavršavanje. Također, vjerujemo da zdravo radno okruženje potiče kreativnost koja je ključna za stvaranje inovativnih i pametnih rješenja.

Visoki standardi kvalitete rješenja i usluge

Visoki standardi kvalitete rješenja, usluge i proizvoda čine nas poželjnim i pouzdanim poslovnim partnerom na svim tržištima na kojima smo prisutni.

Definirani poslovni procesi i kvalitetna organizacijska struktura, omogućuju nam preciznu proizvodnju i isporuku pojedinačnog proizvoda ili serije proizvoda s ovjerenom pripadajućom dokumentacijom (garancija, uputstva, certifikati).

Ponosni smo što smo razvili inovativan proizvod za zubotehničku industriju, koji uvelike pridonosi zdravlju, a ujedno omogućuje i znatne financijske uštede. Inteligentni vakuumski ventil, zahvaljujući posebnoj tehnologiji, u potpunosti uklanja toksičnu prašinu iz radnog okruženja čime smanjuje mogućnost razvoja profesionalnih bolesti zubnih tehničara kao što su alergije, bubrežni kamenci, rak pluća, rak želuca...

Vidimo budućnost kao svijet u kojem želimo živjeti. Budućnost u zdravijem okruženju s pametnijim i funkcionalnijim rješenjima za zdraviji i ugodniji svakodnevni život. Iz vrlo složenih područja koristeći izrazito složene tehnologije, stvaramo jednostavna i pristupačna rješenja koja povećavaju kvalitetu života i štede vrijeme za dragocjenije trenutke.

Učinite život jednostavnijim sa Simple grupom!
Mario Geušić, direktor